Your smile is heavenly! 30/9

Nu ligger man i sängen och ska väl strax sova.. Är ganska trött, så det känns skönt
att vila ögonen i några timmar framöver.
Har suttit och sett på tv nästan hela kvällen känns det som, fast egentligen har jag bara sett en timma. Såg på främmande fågle eller vad de nu heter, tycker faktiskt att det är ganska bra, trots att det är svenskt!
Annars har jag inte alls gjort något vettigt idag, eller de enda lite vettiga är väl att jag lagade middag, En god middag, bacon och nå grejs med pasta :) Mums!

tänk att det kan vara så svårt att släppa taget om någon man älskar
när den man älskar inte älskar en tillbaka
utan bara vill att man ska finnas där för en
tänk att det ska vara så svårt att förstå det
att låta kärleken försvinna och starta om på nytt..

Jag kanske inte är den bästa personen att säga de, men jag har i alla fall inte
blivit behandlat sådär illa som de du blir just nu!The heart is pumping for my life, the mind is happy
and I will love you to the day I die


All The Things You Said! ;* 30/9

Ja igår sa jag äntligen äntligen, men de var nog fel sagt av mig.. För de var tydligen inte så, eller inte nu längre iaf. Tänk att det kan vara så uppenbart att förstå hur något borde vara, men för personen i fråga så förstår den ingenting..
Men som jag sagt tidigare, du ska få tillbaka för varenda liten grej du har gjort mot mig. Så tro inte att jag har glömt allting, för få igen, det är de minsta som du kommer få! Vänta du bara..
Sen verkar de ju vara någon slags barnepedemi här i byn, nog är det kul att folk vill skaffa barn och jag hoppas att det kommer gå bra för allihop, men däremot borde man tänka efter litegrann innan man skaffar barn.
Att ha ett jobb, en inkomst och ett bra förhållande som har varit ett tag, det är faktiskt en fördel. Det handlar om att ta hand om ett nytt barn och inte om en docka, det är ett stort ansvar och det hoppas jag att alla tänker på innan man skaffar barn!
Tänka sig vad folk börjar bry sig såfort man verkar vara det minsta sur, då beter dom sig precis som om dom vore ens bästa kompis. Medans dom i nästa andetag snackar en massa skit. Lossas inte vara min vän när ni egentligen inte är det. Jag vet vilka jag litar på av mina vänner och det är inte många..
Och sen, kan ni bara sluta hålla på hela tiden, ni beter er som ett barn som aldrig tidigare har sett nått liknande.. Jag är så jävla less på erat snack som ni kanske menar som komplimanger, men jag tar de inte som de, jag tar de mer
som att ni är några som gör vad som helst för ett knull.. gå till en prostituerad om ni vill ha er nå!


Minns när vi träffades.
Ja, jag minns det som igår.
När vi låg där i soffan
och jag smekte ditt hår.

Away from the sun ! 29/9

Måndag idag och nu är helgen över.. känns på ett sätt skönt, men samtidigt tråkigt att behöva gå skola nu igen! i fredags var jag bara ute me några kompisar och gjorde åssit å inge..

Lördag vaknade jag upp av att johanna ringde och väckte mig, som vanligt då ;) haha! steg då upp kring 11, for ut med peder, emelie, lillper och ellen och gjorde lite ärenden på byn :) var sen med dom ett tag och sen for jag hem och sminkade mig och så, sen for jag upp till nystrand och satt där hos Jim och Johanna och drack litegrann.. Massa annat folk var också där och det var faktiskt riktigt trevligt . Sen for jag ner på byn, och for sedan upp på kac med roger och fredrik, var där i princip hela kvällen och dansade och hade mig :) haha! Åkte sen taxi ner på byn till grillen med Roger och Fredrik, var där bjuden på ett lyxmål så vi satt där och åt. försökte sen fixa skjuts upp till johanna och då var klockan kring 1,2 men jag var då inte upp i nystrand förns kring halv 5, så det tog sin lilla tid . Fast jag hade då trevligt i alla fall :)

Men däremot börjar man ju bli lite irriterad och jävlat less på att alla ska vara arg på en hela tiden utan att man har gjort någonting, och vadå ? Är det mitt fel att du typ är kär i mig, får det dig rätten då att ljuga om saker för att få folk att inte tycka om mig ? är det så man ska göra ? trodde faktiskt att du var min vän, men så fel man kan ha. För nu vet jag precis vart jag har dig också, precis där jag har alla andra, i botten av en kontainer... Tänk så många kompisar jag nyss trodde att jag hade, hur många som helst, så många att inte ens mina fingrar räckte till. Men nu när man har tänkt efter och verkligen insett vars man har alla så återstår bara ett finger, och de fingret tillhör johanna, resten försvann nån gång här i höst bland alla löv som krattas ihop!! hejdå med er, hoppas ni har det bra utan mig nu ..

Äntligen, äntligen, äntligen!! tänk att man har väntat så himla länge på något så uppenbart . tänk att man kan se saker så mycket fortare än andra !

Det är så synd att du är så söt! :*

att man orkar!!

onsdag idag, slutade skolan klockan 1, var grymt skönt måste jag säga.. fast dock fick jag sitta på skolan och ha hål i 2 timmar, de var väl lite mindre kul .. .lite väl drygt och långtråkigt, men bättre än lektion iaf :)
sen efter skolan gick jag ut på byn, satt där och surra med johanan och efter nått tag körde jonte förbi och då vart de så att jag åkte nått tag med han och surra på och så.. for och kolla på bromsspåren som gick ner på järnvägs
spåret, körde förbi matte för att kolla om han var hemma, men de var han inte, jag gissar att han fortfarande var på skolan ;p sen for jag hem, satt hemma ett tag tills johanna kom förbi mig och hämta upp mig så vi drog ut på byn. surra som vanligt om lite alt möjligt, trevligt trevlitg :)
for och åt mat på centrum också, hon åt en tacotalrik och jag en toast skagen.
och nu är man hemma, ligger i sängen och ska väl försöka vara duktig och sova på ett tag.
men får väl se hur de går, man knogar ju och är gode förbannad på lite allt möjligt.

för de första, du är 20 år och beter dig precis som att du vore 10 och har precis lärt dig hur man är när man försöker vara tuff och kaxig. nä men de är ju coolt, riktigt coolt, kanske om du frågar dina vänner, vad vet ja ?
men isf har dom ju inte många getter kvar i deras huvud..
och sen, varför snackar du sít om min bästa kompis med mig ? tror du att jag ska hålla med dig eller vad ?
nä, förmodligen inte. jag lär nog bara tycka att du är störd, för en normal människa
öpnar inte käften till sånna som dom inte känner och börjar nästan direkt att
snacka skit om deras bästa vän!
men ja, vi lever ju i en idiotisk by!

på tal om idiotisk, vem fan är så dum och gör inbrott på kac ?
dom förstör ju bara för alla andra. folk har sett fram emot bartömningen och nu kanske det inte bli nån eftersom att det inte finns någon sprit kvar som jag har fatta de..
och varför sno bilar och i princip köra sönder dom ? vad tjänar man på de ? och slå sönder busskurer, vad ger de då ?
ja jävlat ingenting, du/ni kanske tror att dom mindre tycker att ni är fräna,
men dom allra flesta tycker nog bara att ni är idioter..
det tycker då jag i alla fall..
Curly Sue

jaha nu sitter man här på skolan och har arbetssätt och lärande, inte så himla kul precis, men de går väl an..
igår gjorde jag inte mycke alls, var på skolan och sen for jag hem och la mig och sov, sov till typ 7,8 och sen såg jag på tv och prata i telefon som vanligt med johanna <3 men sen när det var dags att sova på allvar var det inte så himla lätt, somnade inte förns på 2 timmar eller nå sånt.

sen verkar de ju som att man ska få in en idiot i släkten också .. hur kul de kändes vet jag väl inte.

men nu ska jag väl ta och lyssna lite på vad hojna säger.. får väl lov att skriva mer sen :)
puss tjao! ;D


Before You Know It

Söndag idag och jag kom nyss hem, har varit hos min syrra i pite på barnkalas, hennes pojk Robin fyllde 12 år :) jase, jag säger som alla andra gamla männiksor, gud vad tiden går, han blir då bara större och större och man hinner då inte vara med .. men de är väl så, man blir ju äldre själv också så.. På tal om att bli äldre så fyller jag ju år om 17 dagar. äntligen!
tror inte de blir nån särsklid födelsedag, alla andra planerar ju som vanligt att vara asigt fulla så fort den eller nån anna fyller år, men inte jag! nog kan de ju hända, men de är inte planerat att jag ska vara det och det är inte heller något jag i så fall skulle se fram emot.

folk klagar på att man aldrig hör av sig till dom numera, men är de så jävla konstigt då undrar jag ? man blir ju bara hatad av andra om man gör de. flickvännen tror att man är kär i pojkvännen eller försöker förstöra om man hör av sig till han, men i många av dessa fall så har jag känt pojkvännen långt före jag lärde känna flickvännen.. och varför skulle jag vilja förstöra ? jag har annat för mig än att hålla på med sånt. känns ganska hemskt att man inte kan fortsätta umgås med sina kompisar bara för att dom skaffar sig en flick/pojk vän, men tyvärr så är det ju faktiskt så.. så bara så ni vet, jag slutar inte höra av mig för att jag inte vill höra av mig, utan för att jag vill inte skapa bråk!

open your eyes

Fredag' 19/9

ja nu var man hemma och väntar på att nån ska höra av sig vilket säkert inte nån kommer att göra men .. så de blir säkert att sitta hemma och göra åssit å inge eller så kanske man går ut själv på byn och leker runt, vad vet ja ? :P har då ätit gomiddag för ett tag sen, kycklingfilé och pommes, riktigt gott var de.
men nu har jag faktiskt ingen fantasi alls för vad jag ska skriva, så de är nog bäst jag avslutar dehär innan jag bara skriver en massa gojja :)

hejhåå de är bara plinga på om du vill mej nåå :)Fredag' 19/9

ja nu var de åter igen fredag och just nu sitter jag och har hälsopedagogik.. inte så värst kul precis, men de går väl an... sen är de bara en till lektion kvar och de är världens tråkigaste lektion tror jag då, fast de kan ju iof bero på att vi har marjalena så kallad "argalena" som lärare.. men men ..

fick nyss lära mig att varannan rökare dör i förtid och att varje gång du röker en cigarett så minskar du ditt liv med mellan 9-11 minuter, låter gode hemskt.. så kanske att man sku ta och sluta röka då ? kanske kanske inte, nån dag kommer den dagen när jag tar min sista cigarett, men den dagen kommer nog inte än tyvärr ;p
sen ska man tydligen gå ungefär 10 000 steg per dag, de låter jävligt mycke, men jag vet inte, får se sen hur många steg jag går per dag :)

men bort från skolan nu då. som sagt, fredag ikväll och jag undrar vad som kommer hända ikväll, alla ska väl vara fulla antar jag .. men de ska inte jag :) det blir en nykter helg i helgen också. känns himla skönt faktiskt ! kanske blir de så att jag är barnvakt hela helgen eller nån dag och imorn blir de då att plocka potatis på morronen, de kändes däremot  jävligt tråkigt.. men de ska väl också göras de.. och på kvällen kanske de som sagt blir att se hockey,

I want you, I need you, I miss you :*

Torsdag' 18/9

Jag är så jävla less alla killar som beter sig som nå pedofiler eller något i den stilen. Kan ni inte bara ge er! är så less på att ni alltid ska hålla på som ni gör, snart gått ett år och ni ger er inte ! vad är felet ? Har ni inte märkt än att ni inte kommer nån vart ? Kan inte alla bara bete sig som normalt som många andra killar gör. Är tjejer också såhär ? Hoppas jag då inte, för då är ju vi också lika jävla idiotiska. Och att ni har flickvänner också, det gör ju inte saken bättre heller.. Jag får skiten för att ni jämt håller på uti mig men ni, ja ni kommer undan som nå små damtussar som gömmer sig under sängen .. De är ju sjukt!
Nåja .. Ni kommer nog aldrig att växa upp och bli någolunda mogna..

På lördag blir de kanske att fara till lule och se lulehockey ;p Får väl se vad man tycker om de då, är inte nått fän av hockey precis, tycker egentligen bara att de är drygt, fast jag har ju iof bara sett de på tv och de är nog inte samma sak :) så får väl se ...

Ikväll har jag varit med jim och några till, stod utanför forum med matte och surra med han för att han inte tog sig in och se hockey för han hade inga pengar, sen for jag och jim förbi joel en sväng och sen bar de av hemmåt :) Så nu är man hemma och sitter här och försöker fördriva tiden på något sätt ..

Men nu ska jag gå och cykla litegrann och se om de är nå bra på tv !

Hejsvejs så länge ^^

"I Going Down In Flames ..."
I still have you in my dreams

Tisdag! ' 16/9

Har varit hemma hela dagen idag och legat framför soffan och haft feber :( har väl i stort sett surrat med johanna nästan
hela dagen i telefon :) blir väl som så när hon går hemma på dagarna och är arbetslös än så länge och jag är hemma och är sjuk.. kan ju bero på att vi inte har så mycke annat för oss men trevligt är de då iaf ;>

hemuppgifter på hemuppgifter och ändå så har skolan nyss börjat för iår, och jag är redan less..
om de då vore så att man bara gjorde arbeten på skolan, men då ska man ju göra hälften hemma också, de är väl de som är det mest jobba. på fritiden vill man ju vara ledig och göra vad man vill, så vill då jag ha det i alla fall. och jag tror att dom flesta andra också vill ha de så :)

haha jase, de är lite kul att folk tror saker såfort man skriver nått som man egentligen inte menar nått med .. haha

Big girls don't cry!

Söndag! '

jaa, nu ligger man i sängen och ska väl snart sova men före de så hade jag tänkt att skriva några rader här så att alla nyfikna har nått att läsa ..

söndag idag och det har inte alls varit någon rolig helg precis, har varit sjuk hela helgen och igår jobbade jag också, inge vidare kanske när man har feber, men men, vad gör man inte för pengar ? efter jobbet for jag hem och la mig och vilade en stund och efter de så for jag ut med några kompisar eller vad dom då kallas vissa av dom ..

idag har jag då legat hela dagen, feber, lite ögoninflamation, hosta och snuva, ingen vidare söndag precis . men det har då varit fullt ös medvetslös här hela dagen känns det som, har varit tvungen att göra nå arbeten till skolan och sen har nästan alla mina syskon och syskonbarn hunnit vara här under kvällen, roligt men lite väl jobbigt såhär när man inte riktigt är frisk :P


ja jag vet då inte vad jag ska tro. men de känns nästan som att jag fortfarande har några sorts känslor kvar för dig. om man ska ta det på gott eller ont, ja de vet jag inte. men om jag tänker på hur du varit tidigare så ska jag nog ta de mer på ont än på gott.. och jaa, jag har nog faktiskt inners inne saknat dig under hela denhär sommaren
Torsdag! '

Nu äre torsdag och det betyder att der snart är helg igen ... denna helg kommer bli en mycket lugn en, vet inte ens om jag ska ut nå över huvud taget, funderar på att bara vara hemma hela helgen . kanske är lika bra :)

och idag har jag bara legat hemma hela dagen, är sjuk eller förkyld rättare sagt, ont i halsen och ont i hela nacken p.g.a det .. gode drygt ..
johanna var förbi här en sväng också och surrade några ord med mig :) alltid lika trevligt att vara med hon! :)
just nu ligger jag i soffan och ser på Navy CIS, såg inte riktigt från början så jag fattar inte så himla mycket.

idag kom lite av mitt nya löshår, dom rosa slingorna kom och så clip - on settet :P nu är det bara det svarta tränset som fattas . hoppas det kommer snart så att jag kan sätta fast det. får väl se om det blir fint, men det rosa var lite väl knalligt, på bilden var det mycket mörkare än vad det är irl. men men ,,Orden Sviker Dig !

nu är det över.. så jävla många gånger jag har förlåtit dig. men nu är det slut på de. nu kommer jag inte förlåta dig, inte nu och aldrig mer. du har förbrukat din sista chans. hoppas bara att du mår bra nu. hoppas att du är nöjd med var du har gjort din fega jävel. tro inte att det kommer sluta lyckigt för dig heller. för än är jag inte död, så än har jag inte gett mig! så många gånger du har snackat skit bakom min rygg och jag har vetat om det, men jag har bara svalt det och sen gått vidare och fortsatt vara din vän. men inte nu, jag kommer aldrig mer kunna titta dig i ögonen utan att tänka på hur sjuk du är och hur du behandlar alla. du snackar om att du inte har några kompisar, du säger att du vill ha en bästa vän precis som jag har, jag har en äkta vän som jag kan säga precis allting till, det är johanna. men inte konstigt att du inte har nån sån, du snackar ju ändå bara skit om allt och alla. så vem fan vill ha dig som en bästa vän då. ingen litar ändå på dig .. och jag tycker inte det minsta synd om dig, snarare tvärt om .. du förtjänar det, för du är totalt sjuk i huvet ..

kom aldrig mer till mig och säg förlåt, hoppas du fattar det !du är så jävla feg

Fy fan, hoppas du är nöjd nu!
Hoppas att du är nöjd när du har blandat in din storebror i nått han inte har ett skit med att göra.
En vacker dag ska du få äta upp varenda litet frö du har spottat ut på mig!

RSS 2.0