haha 21/10

oj, kände du dig träffad? jo uppenbarligen så gjorde du de .. de är inte det att jag tror att du ljuger om saker och ting, men varför du öppnar käften, är däremot inte för att vara snäll.. de fattar ju för fan vem som helst!

<3

Wait A Minute! 20/10

måndag och skola igen .. inte kul alls. just nu så sitter man och har svenska, sitter och lyssnar när hon pratar om hur man ska skriva en läslogg, låter inte så himla kul, men lättare än en bokrecension iaf.  idag går man skola till 10 över 3 och efter de ska jag på gårdings och lämna in min lönespec och sen tillbaka till skolan för att ha utv.samtal. inte alls kul, men hoppas att de bara är bra dom har att säga, men jag skulle tro att de är gode mkt dåligt också, är inte så aktiv precis på varken lektionerna eller på fritiden när det gäller skolarbete.

Efter denna skoldag blir de att fara hem och duscha och städa litegrann :) sen kommer förhoppningsvis jonte hem från boden om han nu har råd ! :) blir säkert inte att göra så mycke ikväll, typ se film å sånt ;D

jaa, att du orkar idiot! du gör enbart som du gör för att förstöra, inte för något annat. du försöker göra det så att vi ska hata varann, att vi ska göra slut och du ska få tillbaka han, kanske bara för att visa att du kunde få han igen om du bara ville, vad vet jag. men patetiskt är det iaf! ta inte åt dig om du inte känner dig träffad!

Jonte <3

fredag och snart helg! 17/10

jaha, då var de fredag igen och ytterligare en helg. men soom vanligt så lär de ju inte hända nå mer än en vanlig vardag, förutom att det är mer folk som är alkoholpåverkade. Men själv så blir man nykter ihelgen. känns skönt .. tycker att det är så tråkigt att dricka nu för tiden, de händer ju ändå ingenting.

Igår var det torsdag och då var jag på skolan, for hem käka lite och renbädda min säng :) sen kom jonte och per, vi for sen till vidsel för att bogsera hem en bil som per köpte av boholm. måste säga att den var riktigt asit.. men men, tur de inte var min bil iaf :) haha. sen for vi ner på byn och gjorde inte så mycke, kolla om de var nå folk ute på raggen vilket de typ inte var, nån enstaka men .. en for vi hem till mig, såg en film och slockna :) vakna 8 imorse så då var de bara stiga upp, klädde på mig sen skjutsa han mig till skolan där jag är nu .. inte de roligaste men!
och jonte for hem till mig och skulle sova, om han nu int drog en lögn och for nogerst annars men .

och idag har man haft prov också och de gick inge vidare, om prov i engelskan nästan fredag, jaja, sånt händer väl också.
just de ja, nu är ju min johanna påväg till sollefteå för att spela handboll, eller hon spelar nog inte, men hon kollar på när hennes småtjejer spelar :) hoppas att det går bra för dom och att dom vinner ;> good luck! ^^

om du nu önskar oss lycka till, lämna mig, vi ifred då!!!

<3

efter en nykter helg! 13/10

jaha, nu sitter man på skolan, har ingenting att göra. har hål till klockan 2 och då ska jag redovisa om hasch! haha. får väl se hur de går, kan väl inte påstå att jag kan så mycket om de, det enda jag vet är väl i princip att det är en drog. annars har jag inte så mycke kunskap om det, eller jo en sak vet jag förresten och det är att varannan daglig rökare har någon gång prövat hasch och att 10 av 24 som använder hasch tar självmord. och de är ju ganska skrämande.
nåja, tur iaf att man själv inte håller på med det.
annars händer det väl inte så mycket, inte mycke annat än att vissa beter sig som svin mot andra.. blir bara så jävla less på allt sånt. bete dig som personen förtjänar. och i detta fall är det inte såhär!

men men, denna helg har annars bara varit bra :) haft den bästa helgen på länge. känns så skönt att vara nykter och kunna vara med folk som inte heller super..
i fredags vara jag ute på byn och gjorde inte så mycke, såg lite hockey och sånt. sen for jag hem och sov.
Lördag jobba jag från 10 till 1 men egentligen skulle jag ha jobbat till 2 men jenny hade slarvat me mina tider så jag fick sluta en timma tidigare :) inte dumt!
satt då ute på byn, väntade på min tremänning per och surrade med han ett tag, sen kom jonte så då var jag med han, vi for förbi jim ett tag, kollade på när han skruvade i sin epa sen for vi till mig och gjorde inte så mycke åt middag å sånt :) efter nån timma kom jim, ponte och alle också. vi fikade och sånt eftersom att jag har fyllt år. såg sen på exorcisten och nån annan film :) kring 1 eller nå sånt, for vi ut på byn, åkte lite bil åså. Sen for alla hem och vi for hem till ja och sov, eller såg film kanske man ska säga, till typ 6 på morron :) haha.
Och igår då, ja då vakna vi väl kring 10, låg i sängen till 2 och sen kring 3,4, for jag, han, kalle och kalle till luleå för att hämta en bil kalle stråmo hade köpt .. jase, om den var så fin vet jag väl inte, rosthål i golvet å sånt. men är man kille så kanske man inte är så brydd om sånt, vad vet jag ? haha
Sen var vi hemma i älvsbyn kring 10, käka nå mackor och gick sen och la oss och vakna imorse kring halv 8 :)
jag knogar och är gode trött, men så är de väl om man inte är duktig och sover mycke ...

nä, nu ska jag träna lite på min redovisning ..

sötunge :*

along came Polly! 10/10

ja de är väl här man ska skriva saker om vad man tycker och tänker ..
kanske är de här ett av dom bästa sätten att få folk att höra på vad man har att säga.
för här läser dom iaf, och kanske tar in något.
många känner sig träffade på grund av att dom vet att dom gjort det man skriver.
och sen går dom och säger att folk snackar skit om en p.g.a. det,
men om du tar åt dig, så beror det ju på att du har gjort det! för det mesta i alla fall.

nu ligger jag och ser på along came polly
har just insett att den filmen är precis som det vardagliga livet här i älvsbyn ;
ens partner är otrogen och sen vill dom ha en tillbaka
ens kompisar ljuger om saker enbart för att dom tror att dom är bäst och vill skryta
folk tänker inte före dom öppnar käften
vissa är tystlåtna och öppnar enbart käften när det behövs
medans andra säger saker hela tiden som inte är lämpligt just då
vissa gör kärlekstest för att veta om deras förhållande är bra eller i rikszonen.
folk jobbar men sköter inte sitt jobb som man ska
endel tar åt sig äran utan att dom ska göra det eftersom att dom egentligen inte har någonting alls med det att göra

endel gör vad som helst för deras förhållande medans andra enbart kräver
och några skulle nästan göra vad som helst för att förstöra deras kompis förhålande som egentligen enbart beror på att dom har det fan så mycket sämre själv !

jaja, dedär var några likheter mellan filmen och det verkliga livet i älvsbyn!


bäst att bara hålla käften, annars får man väl skit för det också! men om det är nån som är en idiot, så är det du! tänk på hur du beter dig och hur du säger saker, innan du agerar

U are so cute,
but who U are, that's a secret  ;*


ett år äldre! 9/10 :)

jaha, så nu var man ett år äldre då och dagen är nästan över.. har haft fullt upp jäklat hela dagen, först då varit på skolan och så hade vi nå grejsdag, så då gick vi upp på rackberget, fy fan vad man har dålig kondis alltså!! nog har jag alltid vetat att jag har haft dålig kondis, men inte sådär.. huvva. haha
ja och sen kom man hem, hjälpte mamma med tårtorna och plockade fram lite fika och så. sen började allt folk att strömma in :) haha alla syskon och deras familjer vilket blev 3 famlijer ikväll, farmor, jim och johanna och jonte och jim :) och så jag mamma och pappa då såklart :P och tårtorna gick då åt som bara den, själv trodde jag att nästan hela skulle bli kvar, men det är då i princip ingenting kvar ;> haha! men de är ju bra iaf, slipper man ju slänga bort den ifall att den bli dålig.
och nu ligger jag här i min ensamhet .. gjorde nyss klart ett skoljobb som skulle vara inskickat idag för att jag har redovisning imorn, och ja de är ju fortfarande torsdag så jag hann ju faktiskt ..
lördag blir det att jobba och sen ha nå kompisar här :) man lär väl svulla upp efter den kvällen ! haha
och så får man väl inte glömma att tacka: tack så mycket för alla fina presenter jag har fått :)Yes, you are sweet! and I like it! and i like you to :)

-welin' :*

idag fyller jag år! :) 9/10

jaha, nu fyller man år, ett år äldre än vad jag varit nu det senaste året, men jag kan väl inte riktigt säga att det känns nån skillnad. men men, kul att fylla år i alla fall och få en massa presenter :)
vaknade 8 imorse och var trött som fan. kan ju ha att göra med att jag inte somnan förns 1 igår !
och nu sitter man och har engelska, tur att man förstår mycket, önskar att man var lika bra på engelska som en riktig engelskman. men de kan man ju bara fortsätta att dröma om.
och idag när man kommer hem då blir det fullt upp, det blir att städa på sitt rum ytterligare ser precis lika dant ut som det gjorde igår morse trots att jag städade det igårkväll .. kläder på soffan, obäddad säng och fulla skrivbordet med grejjer .. att man aldrig lär sig att hålla någon sorts ordning.
Och när man har städat klart blir det att börja med smörgåstårtan och sen kommer nog allt folk, men ikväll blir det dock inte så många kompisar som kommer utan det blir släkten och så Jim och Johanna :)
Sen på lördag blir det att bjuda nå kompisar på godsaker och sånt ..
Igår kändes som en himla lång dag trots att jag gjorde saker hela tiden, först skola, sen var jag på gårdings och pratade med jenny om allt möjligt och hörde om jag ska jobba på lördag vilket jag ska. Sen var jag med jonte :) vi for sen upp till johanna och grillade och dit kom sandra och niklas och hundarna också. Sen for jag och jonte upp till johannas lillebror för jonte sku kolla på nå grejs, sen for vi ner på byn, åkte raggen å sånt. For sen till mig och gjorde inte så myket, såg CSI och drack kaffe och fika :) haha. Sen for han till boden för att sova hos kalle, så då gick jag och såg på tv med min mama och papa. Såg på don feta kvinnorna som tycker om att sätta sig på män och tjänar nå jävulskt med pengar på det! sjuk men.. sen gick jag och la mig och som vanligt pratade jag med johanna i telefon, men dock lika trevligt som alltid :)

ojoj, tänk hur människor kan bete sig mot andra
både på gott och ont.
Vissa är alltid för snälla med alla och vågar aldrig säga emot någon
medans andra blir sura och ber folk dra åt helvete utan att dom gjort något
tycker bara att det är så hemskt
tänk på hur ni själv skulle vilja bli behandlade i fråga

ta mig för den jag är, inte för den du vill att jag ska vara! 7/10

Bara två dagar kvar nu tills jag fyller år :) så nedräkningen här på min blogg stämmer inte jag vet inte riktigt hur den räkar, för de är 2 dagar kvar och inte 1 :) men men, skit samma ..
Idag har jag bara varit hemma, har inte mått så bra så jag tänke att jag stannar hemma idag så jag i alla fall inte är sjuk när jag fyller år åså .. så jag har sovit tills klockan 12 idag, förbannat skönt ska jag ta och säga! sen vart de så att man prata med johanna i telefon som vanligt då.. men kanske lite ovanligt länge, i 1 timma och 59 minuter prata vi på om ja, jag vet då faktiskt inte riktigt om vad !
Sen klev jag upp och gick och la mig framför tv, där jag har legat nästan hela kvällen. Tills johanna kom hit kring 6 ikväll och åt middag här, sen färga jag hennes hår och nu är hon på träning.
Igår blev de också så att jag var med hon, hon hämta mig efter skolan då for vi till min farmor och sen till pite, var på lantmanna, öb och dollar och så sunes, de allra bästa tror jag nog :) Gott för magen, men dåligt för figuren !
Imorgon blir det nog att baka smörgåstårtan så att den är klar tills på torsdag, för då går jag ju till halv 5 så då hinns det inte baka någon tårta ..
Får se vad man hittar på att he för gott på den .

och ihelgen blir det att jobba på lördan och sen bjuda några kompisar på godsaker och sånt senare på kvällen :)
får väl se vilka man bjuder, man har ju inte så många att bjuda nu för tiden.
och kanske är det lika bra,
hellre ärliga fiender än falska vänner!

är det först nu du har börjat fundera på om du kan ha gjort något
är de först nu du börjar tänka att jag kanske är sur
och egentligen så vet du mycket väl varför
om du bara skulle tänka efter
och nä, de är inte nå mer synd om dig än vad det är om nån annan
hur du har haft det i livet och dina omständigheter
ger inte dig rätten till att bete dig hur du vill,
säga vad du vill
eller hitta på vad som helst!
du ska trots det kunna bete dig som valigt folk ...
eller hur !?- elinjohansson' ;*


Before U Know It

     jag kommer aldrig släppa taget om dig! <3

måndag och ny vecka! ;) 6/10

nu är de mångag och nu vecka.. känns lika tråkig som alla andra veckor bortsett från att iveckan så fyller jag år :) de är väl de enda bra. så nu är de bara 4 dagar kvar, längar fast ändå inte så värst mycke.
Blir att ha "kalas" på torsdan för släkten och jim och johanna :) haha. Och sen till helgen får jag se om jag har nå annat för mina kompisar, dom som är värda att bli bjudna alltså!

ja att vissa klagar på sitt liv om att dom har så mycke skitsnack på sig, men isf fall vet dom inte vad "mycke skitsnack" innebär..
och så säger folk att dom inte bryr sig men samtidigt skriver dom och säger saker om skitsnacken som tyder på att dom är förbannade och så vidare, de gör man ju för att man bryr sig. annars skulle man ju inte orka ödsla sin tid på de.. men men, endel tänker väl inte längre än vad näsan är lång!

och i lördags så jobba man ju frå n 10 till 2 och sen kom man hem och då var det bara att vara barnvakt till världens sötaste ungar :) Lisa och Martin <3 bättre syskonbarn får man leta efter ;)                     

Sunday Night! 5/10

Söndag idag och precis som alla andra söndagar så händer de inte alls mycke .. man sitter mest bara hemma vid datorn eller så ligger man i sängen och är bakis.
tråkigt men sant.
Så idag har jag bara suttit vid datorn i princip, cyklat lite på min spinning cykel också. Sen var ju matte och hans mamma förbi en sväng och köpte potatis av oss :)

igår var de lördag och det var då dött som bara den på byn och jag vet då faktiskt inte vad nån gjorde, ingen hörde då av sig i princip. Jag var då iaf med Jim, Matte och Ponte :) vi åkte runt lite på byn och sånt. vart inte mycke gjort.. kom hem ungefär kring halv 12 eller nå sånt och då vart det sängen ganska direkt. Lisa sov ju här också, så det var lite trångt i sängen ;p haha. och så skulle hon ju ha sin docka sovandes brevid henne också .. men de är väl så när man är liten :)

jase, att man kan ha så lite samvete att man kan slänga ut sig precis vad som helst och sen inte förvänta sig att man ska få en ond min tillbaka. eller rättare sagt onda miner och dissen i princip.. hoppas du har lärt dig något nu och att du inte gör om de. nog kanske jag är mer tålig än vad andra är, men för de så betyder inte de att man kan behandla mig hur man vill.
och sen, om man säger och lovar något, är det inte meningen då att man ska hålla det ? och skulle nu inte det gå, berättar man inte de då ? eller ska man bara hålla tyst om de ? tydligen ska man bara hålla käften. för de var ju så ni gjorde.. eller hur var de nu.. tycker bara att de är så underligt hur folk tänker och beter sig. jag menar att när man är vuxen och börjar bli vuxen, har man inte så pass mycke vett då att man inte gör hur som helst...

många bäckar små leder till en stor och slutligen blir ett hav..
tänk på det innan du gör någotjag saknar tiden som var
jag saknar alla roliga stunder vi har haft tillsammans
bara dehär att svamla på
utan att tänka på nått annat
utan att egentligen tänka på vad man säger eller gör
men nu är dom över
kanske för alltid
eller kansk bara för ett tag
vem vet ?
det är nog ingen som vet
men jag hoppas att tiderna kommer tillbaka
och att dom blir ännu bättre än förut ..

<3


Where Do We Go ? 3/10

Ja nu är de fredag och lördag på 45 minuter. ligger i min säng just nu och funderar på allt och ingenting.. onödiga saker kan man väl säga, sånt som jag inte borde bry mig om, men gör det i alla fall. Kanske för att jag är så jävla less på allt och alla. Men men, skit i de nu!
Har varit med johanna i princip hela dagen, åkte upp till henne med bussen kring halv 2 :) vi satt där i jims och hennes hus, surrade om allt möjligt, allt från "åar till hav" om man så säger. Sen for vi ner på byn för johanna skulle vara med på hennes lillasyrra emmas handboll så själv satt jag bara där och tittade på i nästan 2 timmar . haha. Men efter handbollen for vi och käka en pizza, och den satt himla fint kan jag ta och säga :) så nu är jag mätt och belåten och ska snart sova. För själv så jobbar man ju imorron vilket jag gör nästan varje lördag .. känns just nu inte så himla kul, men de blir ju pengar sen så :) och det behöver man ju alltid om inte annat.

och snart fyller man år :) bara 6 dagar kvar .. och jag kan väl inte säga annat än att jag längtar. får  hoppas jag får något jag vill ha, fastän att jag inte har önskat mig något. tycker att det är så himla svårt att veta vad man ska önska sig, allting är ju så himla dyrt .. :/

kompisar kommer och kompisar går, men riktiga vänner håller om en hårt!

Jag trodde faktiskt att jag hade fler riktiga vänner än så här. Men tydligen inte..
Jag litade på er och särsklit på en, du som har varit så himla omtänksam
och man har kunnat prata med dig om allt möjligt.
Men nu har du blivit precis som alla andra idioter,
Det enda du tänker på, det är knulla knulla och åter igen knulla..
För det verkar ju fan inte finnas nå annat i era huven..
Nåja, en vän har man ju iaf.
Och sålänge hon finns, så behöver jag faktiskt ingen annan..


moget moget :)

HAHAHA så jävla töntig du är! 18 år och ändå så omogen!
när jag var 10 då blocka jag folk, men inte nu.. det känns lite väl meningslöst...
att du orkar.
du ljuger för kompisar varenda jävla dag!
ps! detta inlägg är endast tillägnat dig! för jag vet att du läser mina inlägg!
haha

Cause I'm a hiphopper yes I am! ;) 1/10

Onsdag idag, har varit hyffsat skön dag idag, började skolan kl 8 men slutade dock tidigt, redan kl 1 :) haha. For sen hem, väl hemma och hunnit kliva in genom dörren så plingar de på och då är det min syrra och hennes två små ungar :) Dom var här och hälsade på mig i nån timma. Och det slutade med att lisa stannade kvar och hjälpte mig att bara chokladbollar tills jag fyller år :) Nu är det ju inte så länge kvar, bara 7 dagar :) längtar längtar !
Annars så har jag varit på 40 års kalas ikväll, det var en av mina kusiner som fyllde år.. Så nu är han gammal en "silverräv" som hans pojk Emil sa :) haha! Tyckte de var ganska kul skämt.. Om jag nu förstod det rätt d.v.s..
Sen när jag kom hem surra jag som vanligt med johanna i telefon och efter det gick jag och såg denhär dokumentären om världens fetaste man, fy fan vad äckligt! Var nära att jag skulle ha gått på toan och spytt. Hur fan kan man vilja leva om man ser ut sådär och inte ens kan gå eller göra någonting i pricip! Huvva, så hemskt säger jag då bara ..


StickSåDetDammar!

Pusspuss ;*

RSS 2.0