Boogi Nights

Maj, slutet av maj, och gräsmattorna är inte ens gröna. inte ens knoppar på träden och ingen värme. vars har allt tagit vägen, allt som brukar vara här denhär tiden på året ? det verkar som att allting bara blir segare och segare och att allting försvinner. det enda som har kommit som vanligt, det är maskrosorna ..

imorn är de torsdag, då blir det att jobba från 5 till klockan 8. känns jävligt drygt, men man får ju pengar för de så då är de ju faktiskt gode chill :) hoppas bara att man inte är så jävla trött, för då orkar man ju knappt stå upp vilket man måste.. jase jase. och skolan, fy fan vad dryg den är. orkar typ inte fara på skolan, igår gjorde jag inte ett skit och de kan jag väl inte riktigt säga att jag gjort idag heller och lär inte göra de nån annan dag heller . men men :)

ihelgen blir de nog att vara hos jim och johanna, iaf på lördan, låter då så nu iaf :) och så blir de ju att jobba på lördag, som alla andra lördagar ..

åh, bara 9 skoldagar kvar nu tills examen, fy fan vad skönt!!


vars fan är sommarn ?

inge skola idag gode skönt, men istället var de operation dagsverket .. vilket var ännu jävla tråkigare, förutom att man fick vara själv och slippa endel! :) så idag har jag dammsugit båda garagen och sen målat papaps traktor, fy faan vad drygt de var .. men fin vart den då ist för att den ska vara rosa men egentligen röd om den inte hade varit så förbannat solblekt. haha!

sen for jag upp till johanna och har varit me hon hela kvällen, har färgat hennes hår och så tog jag de som blev över och så fick hon färga mitt :) jag är avundsjuk på hon, jag vill också ha hårförlängning och så vill jag också utomlands .. men har man inga pengar så har man inte. för själv lever jag då på 10 spänn tills på tisdag nästa vecka .. man har de inte lätt :) men man får väl skylla sig själv när man slösar upp dom på onödiga och dumma grejjer ..


only hope!

Ta fram din telefonlista och blunda, bläddra neråt och låt den personen du stannar på fylla ut dina svar.

Namn: Rysshoran
När fyller han/hon år?: ingen aning
Vart träffade du han/hon?: på kp parkeringen
Hur är han/hon som person?: en hora och allmänt störd
Tycker du om honom/henne?: NÄ :)
Beskriv honom/henne med tre ord: ful, äcklig, störd

Namn: Idaae
Är ni bra vänner?: Nja inte direkt :)
Kan du lita på han/hon?: nä, känner hon inte så bra :)
Har du kysst han/hon?: jo
Hur länge har ni kännt varandra?: i lite dygt ett halvår :)
Beskriv honom/henne med tre ord: hon är, söt

Namn: Carro
Var träffades ni första gången? på skolan i 4:an :)
Är personen viktigt för dig? jo de är hon :)

Namn: Okla
Hur länge har ni känt varandra?: i typ ett år :)
Har du kysst honom/henne?: jo de har jag
Kan du berätta hemligheter för personen?: nja, inte allt för hemliga :)

Namn: Johannas jim
Är ni släkt?: jo de är vi :)
Hur är han/hon till sättet?: trevlig
Känner du honom/henne bra?: tillräckligt bra iaf :) haha

Namn: Hanna Lundqvist
Hur gammal?: 18
Bor?: i älvsbyn :)
Hatar du personen?: nä de gör jag inte

Namn: Henke
Har du kramat henne/honom?: jajjamän :)
Har du sett personen full?: jo de har jag :)
Är personen äldre än du?: japp, de me

Namn: Fejt Nahi
Är han/hon vacker?: haha nja ;D
Minne av personen?: ingen aning
Har du hennes/hans msn?: javisst

Namn: Fälle
Står han/hon nära dig?: nä
Har du kramat personen?:  jajjamän
Har du varit förtjust i honom/henne?: jo de har jag väl

Namn: Emelie :)
This or that:
[x]Ful | Fin [x]
[x]Glad | Sur [ ]
[X]Flicka | Pojke [ ]
[x]Vän | kärlek [ ] Äckel []
[]Tråkig| Rolig [x]

Namn: Johanna <3
This or that:
[ ] Ingen kommentar | Snygg [x]
[x] Flicka | Pojke [ ]
[ ] Gammal | Ung [x]
[ ] Oskuld | Pippad [x]
[x] Svensk | Icke svensk [ ]

how can you believe him ?

varför försvara någon som gjort fel ? varför skylla allting på en person och sen förlåta den andra som om ingenting har hänt.. hur kan du bara tro på allt han säger ? det ska faktiskt behövas mer än enenda mening "jamen jag älskar ju dig!" för att man ska förlåta personen. spelar ingen roll hur nära man står varandra eller hur mycket man älskar personen i fråga, men har man gjort något dumt, får man väl för fan stå för det!? ja tydligen inte..
och sen, varför ska du försvara han helatiden. han har gjort fel, så han får väl ta smällen, precis som alla andra.. jag har inte tänkt att göra någon skillnad på det som redan har hänt, göra det jag kan göra åt saken. och sen är de väl bara försöka glömma det och gå vidare. och du som inte har gjort nå fel utan bara blivit utsatt, varför ska du ta han i försvar ? det är faktiskt det dumaste man kan göra, även om man kanske hellst vill det, så ska man låta bli.
hoppas nu att du tar dehär på rätt sätt, men du kanske tror att jag ljuger om dehär också ? och sen har jag faktiskt en liten fråga, varför tror du att jag skulle ljuga ? vad tjänar jag ens på att ljuga om de? nä just de, jävlat ingenting. om det inte skulle vara sant så skulle jag väl för fan aldrig ha sagt det.. men men, tro du på den andra om det nu är det som du tror är sanningen ...denhär sommaren kommer sluta i en enda stor katastrof !!

lika bra att bara hålla käften, ingen tror ju ändå på en ..

ja att spola tillbaka tiden och försöka få någonting ogjort, det är omöjligt. men att få det att inte hända igen, är däremot möjligt! egentligen kan man aldrig lova någonting till 100% men försöka, det går alltid .. vissa saker ångrar jag mer eller mindre av saker och ting jag har gjort i mitt liv, men fortfarande finns det ingenting att göra åt sakerna, annat än att be om ursäkt om det är möjligt och sen gå vidare.

ibland måste man fråga sig själv vad som är mest rimligt, spelar ingen roll vad eller vem man helst vill tro på. men tänker man bara efter riktigt noga, så lovar jag att man kommer fram till vilket av "alternativen" som är mest rimligt. förstår om man hellre vill tro att det ena är det rätta, men oftast är det inte så, inte i detta fall iaf. vill inte lägga mig i något mera, känns bara fel. och när man bor i denhär byn, så VET jag, att nästan alla skulle snacka så jävla mycke skit om mig och tro att jag säger det bara för att förstöra allt. men så är det inte, spelar ingen roll vad du eller ni tror, men jag vet!

att alla mina kompisar eller falska kompisar, man vet ju aldrig med denhär byn, men iaf så vet jag att i stort sett alla av dom snackar nå jävulskt med skit om mig just nu. och ja, den smällen får jag väl ta, har ju faktiskt satt mig själv i skiten, men håll bara käften om saker du inte vet, ska du snacka, snacka i så fall fakta om det du verkligen vet är sant. annars kan du lika gärna bara hålla åt! för nå falska rykten har jag inte tänkt att få, det var faktiskt inte därför jag sa de ..

jaja, livet lever fortfarande och de är väl huvudsaken, eller ? ja, jag lär ju märka


1/5

image4jag vet då inte vad jag ska säga. men hur fan kan du vara så blind ? att du inte ser vad han håller på med bakom din rygg! ja, de går ju inte säga någonting åt dig, för då blir de väl bara ett helvet med de.. jag såg ju bara hur de gick sist jag försökte mig på nå sånt.. och såklart så är alltid jag inblandad på nått sätt. om de ändå inte hade varit så hade de kanske varit lite lättare iaf. sen kan jag ju fråga mig själv om jag överhuvudtaget borde bry mig, för jag vet att hade dedär varit jag hade du bara hållt käften om de, så varför ska då jag egentligen bry mig ?
alla ser, det inte du ser. eller så vill du bara inte titta ..

jag tror att man håller på att bli galen av denhär byn. visst, den har sin charm med att man alla vet allting om alla. men iaf, ibland går de faktiskt lite väl långt!


hm .. crusing ihelgen, om de nu är sant, alla säger då att de är de, så de återstår ju att se.. låter då som att i stort sett alla älvsbybor ska dit, så lite folk lär de ju då bli hur som helst..

RSS 2.0