för vi lever bara för att dricka öl och lukta svett

var en riktigt trevligt midsommar trots att jag bara var i stugan :) var med kristin och hade trevligt vi lånade nåns båt och for ut och rodde uti en spång, satt och snacka skit lyssna på musik och vara bara allmänt lejda ;D sen var vi i stugan, sjöng lite sing star, och sånt . tog nån grogg och sen bara vi badtunna :) men de var lite kallt i vattnet men de gick då iaf. sen kom anton och pontus upp till oss typ halv 6 på morron ;o haha! nåja, vi sa att vi sku vänta tills dom kom och vara vakna, och de var vi ju också så :) sen gick vi och la oss och kirre hon somna och sov så gott, men vi andra vi somna inte, eller jo, vi sov typ 10 minuter men inte längre ;D haha.

och idag är de söndag, ska nog vara med emeliipemelii sen så vi får se vad vi hittar på, kanske att vi ser en film eller nå, jag vet inte :) bara hon kan skynda sig lite och komma från sin morsa nån gång ;) haha!

sen blir det att jobba nu från måndag-lördag i 6 veckor i sträck .. fy fan vad drygt och tråkigt :( men de är ju pengar så :)

i like you i like you i like you



haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0