för vi lever bara för att dricka öl och lukta svett

var en riktigt trevligt midsommar trots att jag bara var i stugan :) var med kristin och hade trevligt vi lånade nåns båt och for ut och rodde uti en spång, satt och snacka skit lyssna på musik och vara bara allmänt lejda ;D sen var vi i stugan, sjöng lite sing star, och sånt . tog nån grogg och sen bara vi badtunna :) men de var lite kallt i vattnet men de gick då iaf. sen kom anton och pontus upp till oss typ halv 6 på morron ;o haha! nåja, vi sa att vi sku vänta tills dom kom och vara vakna, och de var vi ju också så :) sen gick vi och la oss och kirre hon somna och sov så gott, men vi andra vi somna inte, eller jo, vi sov typ 10 minuter men inte längre ;D haha.

och idag är de söndag, ska nog vara med emeliipemelii sen så vi får se vad vi hittar på, kanske att vi ser en film eller nå, jag vet inte :) bara hon kan skynda sig lite och komma från sin morsa nån gång ;) haha!

sen blir det att jobba nu från måndag-lördag i 6 veckor i sträck .. fy fan vad drygt och tråkigt :( men de är ju pengar så :)

i like you i like you i like youhaha!

11/6

onsdag idag, har jobbat hela dagen for efter jobbet till en av mina syrrer, käkade middag och surrade lite i telefon där. sen for jag ut på byn för att gå till kiosken, väl där träffa jag en massa folk. när emelie slutat jobba for vi till hon, jag och nästan allt annat folk. var där ett tag, sen for vi upp till kanis, grilla lite grejs och sen ner på byn igen. och nu är man hemma, ska väl strax sova så jag orkar upp imorn.får se hur länge till jag står ut, börjar bli gode less nu.. snart känner jag att jag kommer slänga ur mig något riktigt otrevligt. men men, sånt händer ibland och de måstes också iblandjag saknar dig ..


lögner hit och lögner dit

jase, nu jobbar man för fulla muggar, och många veckor till är det kvar. nåja, de är ju ändå inte så tråkigt och så får man ju betalt också så :)
borde väl egentligen snart sova eftersom att jag ska upp typ 7, 8 imorn och börja jobba kl 9..
men innan jag somnar har jag tänkt skriva några rader här, var ju faktiskt ett tag sen.
sommarlov nu, jävligt skönt. men då kommer ju allt annat elände eller vad man nu ska kalla de.
lögner hit och lögner dit, kan du inte bara ge dig nån gång, fattar inte hur du ids, vill du ha kompisar, var ärlig då och hitta inte på en massa skitsnack eller skvallra runt. säger bara det för dit eget bästa och naturligtvis för att få ett slut på allt nån gång. nåja, de kommer väl de me.
imorn blire att jobba då me, och sen blir de nog hem å baka nå om jag orkar, har sagt att jag ska göra de nu ett tag men jag har aldrig fått tummen ur röven och gjort de än :) haha!

men nu ska jag ta och duscha och sen gå och sova :)

puss puss ;>jag vet inte riktigt,
vet inte riktigt vad jag ska tro
är kärleken äkta
är känslorna äkta,
eller bara nå svammel ?

summertime :)

nu äntligen har värmen kommit, inte för att klaga för jag har ju längtat efter dehär, men jag måste nästan säga att det är lite väl varmt faktiskt.

igår var de tisdag, var med klassen och alla andra 9:or i boden på nordpolen och sen på lasergame, var väl inte toppen bra, men nog gick de ändå an :)
sen kom man hem, var hemma ett tag och sen for jag till johanna, vi grilla och snacka lite skit som vanligt ;) men de tycker jag om <3 hah! såläge man håller sig till sånt som är sant iaf :)
sen for jag hem kring 12 / halv 1, prata med johanna i telefon, trots att jag varit med hon hela kvällen lång :) och sen surra jag med öhman i telefon, han cykla hem till korsträsk från byn, tro det eller ej men det gjorde han. haha! sen vart klockan typ lite efter 2 så då var de bara säga adjö och gå och sova :)

idag har de varit karneval ochd e sög, för våran klass är så jävla tråkig, eller många av dom iaf.
for sen och käka en sallad på aramo med pigge, daelle och lollo. var sen med johnna ett tag sen for jag förbi emelie på kiosken och var där i ungefär 2 timmar medans hon jobba :) haha!
och nu är jag hemma, ska strax hopp ain i duschen, bara de blir varmvatten nån gång :)


IMORN ÄR DET EXAMEN !! :D fy fan vad skönt, känns väl lite tråkigt att inte gå i samma klass som endel, men man lär nog ändå höra av dom får jag hoppas :) haha!


RSS 2.0