remember the time

ingen vidare helg, var väl trevligt då! men inte dagen efter, inte när man tänkte efter på vad man hade gjort! det går inte få någonting ogjort som redan har hänt, men de går att se till så att det inte händer igen, och de har jag tänkt. för de ska inte hända igen! vare sig du bryr dig eller inte..
allting bara barkar, med folk, vad man gör, ja, jävlat allt ! jag måste ta och skärpa mig nu, ska försöka hitta på någonting ihelgen, vara nykter och fara bort från älvsbyn, får väl se hur det blir, men jag ska då försöka iaf! för jag känner att jag behöver de just nu! måste ta tag i mitt liv och se till så att det går åt rätt håll.

men men, nog om de nu!

idag har jobbat från 9 till 5 fick sluta en timma tidigare :) jävligt skönt! sen var jag med johanna tills nu, för hon for nyss hem för att snart sova. ååh jag blir så jävla förbannad, varför ringer du ens till mig. var de nå du ville, sa du de för att vara snäll eller bara för att göra mig arg ? jo för att göra mig arg och ledsen. jag blir så jävla less. har alltid varit så känns de som, du behöver inte lyssna på mig om du inte vill och höra mina problem, men du säger att du vill de, men hjälp mig då isf ist för att bara få mig mera ledsen.

ställ dig framför mig och kolla mig rakt i ögonen
då ska jag berätta en sak för dig
något som du kanske redan vet om
något som jag förmodar att du redan vet
att jag tycker om dig,
mer än vanligt
jag vill ha dig vid min sida
vill hålla din hand i min
men de kanske aldrig mer kommer att hända
verkar inte så nu iaf
men jag vill att du ska veta om att du har en speciell plats i mitt hjärta ...


supa, knulla, spy!

jase, nu sitter man hos emelie ;) gör inte så mycke, de är lite folk här förutom jag ;> emelie har gjort hål i sitt ögonbryn och i läppen.. he vart snyggt :) kul ens .. min dator har pajja så nu kan man inte sitta vid den på kvällarna när man inte har nå att göra. men de får gå iaf, kan ju alltid tjuv sitta lite vid datorn när man är borta, som nu till exempel. haha!
nu jobbar man då för fulla muggar, bra att man får pengar, men de är då inte så jävla kul, gode drygt när de inte är nå folk som kommer in och handlar, men bara de är fint väder så är de ju folk så...

jase, då vet man då hur mycke du egentligen litar på mig, haha. nog för att jag ändå inte litar på dig heller, men men.. hur du kan lite på nån annan viss person mer än mig, de kan jag då fan inte fatta. men vissa är ju som dom är..

ihelgen som var så fyllde ju johanna år, hon fyllde 19 år den sötisen :) så nu har hon blivit gammal ;D haha. sen efter de drog jag och 16 pers till till boden på boden alive, de var gode trevligt, fast karusellerna stängde då vi kom dit, och jag och bella som hade tänkt åka en massa karuseller, men inte vart de inte.. sen for vi ner på byn igen kring halv 3 så vi var väl framme kring halv 4 då for jag bort och sov, fast jag somna typ inte förns mitt på dan kring 12 eller nå sånt, eller jag somna fram och tillbak och typ prata i sömnen, han måste ju ha trott att jag var knäpp eller nå sånt :) haha. men de är väl så de är kanske ;D

nu ihelgen vet jag då inte vad de blir, men de blir då mest troligt iaf att vara nykter!! :) känns gode skönt faktiskt ;DRSS 2.0