LAN! 29/12

Nu är det måndag och 2 dagar före nyåårsafton .. men jag vette då fan vad vi ska göra. verkar ju inte hända så mycket för vissa, jaja. Man är väl olika..

Ikväll har jag hållt hus på stigarna hos emeile och färgat hennes hår. Det blev på ett ungefär som de jag har haft före med blont och mörkt, fast på lite annat sätt fast med samma färger och samma "konstruktion" :) haha!
Och just nu så sitter man hemma hos joel hos hans mamma i garaget och kollar när alla killar lanar. själv vet jag väl inte hur himla kul det är men det går väl an :)

idag har jag varit i stan med mamma och handlat lite kläder och sånt, hitta också ett par skor :)

nåja, nu ids jag inte skriva nå mer :) hejs!

Julafton! 24/12'

Idag är det julafton så man får väl lov att säga God Jul till allihop :)

Ikväll blir det så att 3 av mina syskon och deras familjer kommer hit och så jag, jonte, mamma och pappa då såklart :) så vi blir en himla massa, porick 20 stycken tror jag om jag inte har glömt nån .
längtar himla mycket efter julmaten, tänk att i princip helt vanlig mat kan vara så himla god på jul, för egenltigen så är det ju ingenting som är så speciellt, inte av det jag äter i alla fall, det är väl i så fall sill salladen och jansons. mums mums. Sen är det ju alla julklapparna också :) längtar längtar, fast har redan öppnat  4 st, en av jontes pappa, en av jonte, en av min syrra hela och hennes kille mats och så av farmor :)
och av jonte fick jag en jätte fin tröja som jag ska ha på min ikväll :)

men just nu ligger min älskling i sängen och tjurar för att inte han får sitta vid datorn, för i vanliga fall så sitter jag på min bärbara när jag väl sitter vid datorn så får han sitta på sin :) men nu är min dator hos johanna i nystrand så det blir lite jobbigt att sitta vid den just nu,

men nu ska jag göra nån nytta tror jag, kanske gå och hjälpa mamma med maten!
men ha en trevlig julafton och så hörs vi sen nån gång. såvida jag inte känner dig eller inte tycker om dig så .. haha
Hejdå och GOD JUL igen :)

Tacobuffé! 17/12

Onsdag idag .. blir att fara till johanna och vara med hon idag. kul kul, var ju ett tag sen sen sist :) ska väl gå och kolla runt på byn först och sen fara upp til hon .
Har nyss varit på forum och fått tacos av elevrådet. himla gott var det. och julmust fick man också, gott det med :)
Och Johanna Magnusson den fuskisen har redan fått jullov för hon är i skåne, men dock så är hon ju på begravning så det var ju kanske inte så himla roligt just de men ..
Bara en vecka kvar nu till julafton :) Längtar himla mycket, och fullbokat har jag då i princip den första tiden av lovet, fredag är bokat och lördag blir det att vara hos jim och johanna. Söndag vet jag inte och inte måndan heller men tisdan ska vi och bada med jontes pappa och syskon. Onsdag är det julafton och då blir det att vara hos mig och dagen efter så ska vi till jontes mamma tror jag :) Sen vill jag till stan någon dag när det är mellandags rea. För förhoppningsvis så får man ju pengar i julklapp :) Och sen så är det nyår . Men vette fasen vad man skulle ha gjort då.


Man kan inte tycka om alla, men det finns en som jag verkligen hatar. En som jag aldrig i hela mitt liv skulle försvara eller hjälpa någon mer gång i mitt liv och det är DU.
Hoppas du en dag kommer till insikt om hur värdelös du är och kanske också börjar fatta varför du tappar alla kompisar och varför ingen tycker om dig. Men den dagen lär aldrig komma så jag kan lika gärna berätta det för dig här, jo de är för att du ä så jävla falsk och gör allt du bara kan för att försöka få andra att må lika dåligt som du själv gör. Du får näringen som andra människor tappar när du befinner dig i deras omgivning. Du lossas bry dig om folk men sanningen  den att du bara lossas för du är så patetisk att det enda du bryr dig om det är att få veta fakta för att sedan kunna sprida det vidare och får du inte veta något, då hittar du istället på.Älskar min Jonathan mer än något annat!

Britney Spears
himla bra jullåt :)

9 dagar kvar :)

nu är det bara 9 dagar kvar till julafton :) shit vad kul med jul. en massa god mat och alla julklapparna :) men  fullt hus lär vi då bli, 3 av mina syskon och deras familjer, mamma och pappa och så jag och jonte såklart :) 19 st sammanlagt blir vi. fullt ös medvetslös eller något sådant!
Har nu bara en julklapp kvar att köpa och de är till Robin, men det lär inte bli så tjovigt vet redan vad jag ska köpa så :) men dock så kostar det 100 kr och jag äger bara 36 kr .. lite svårt men.
Till helgen blir det nog trevligt skulle jag tro, första gången vi har något planerat tror jag. annars brukar det mest bara bli att impuls göra något.
Ska höra med Johanna vad hon ska göra idag. Om hon inte är i luleå när jag slutar så kanske det blir att titta förbi henne. Jonte ska nog ändå till Mats så då kan man ju lika gärna också passa på att göra något. Och det var då så längesen jag träffa henne så :)


Trodde aldrig att jag skulle hitta någon som du, men det gjorde jag och det är jag så glad över.
Jag älskar dig över allting annat !

Mytomanen!

Det finns nog faktiskt inte någon som jag hatar så mycket som jag hatar dig! så fort jag hör ditt namn blir jag förbannad.. spelar faktiskt ingen roll i vilket sammanhang de handlar om! Du är så idiotisk och kommer du någon mer gång att ha nå mer med mitt liv att göra så vet jag inte vad som händer .. hatar dig så oerhört mycket så det finns inte ord för det! Huvva, ditt namn och ditt utseende äcklar mig!

Luciavaka. 11/12'

Nu är de trorsdagkväll och jag har lagt mig i sängen. Men min pojkvän vägrar tydligen att lägga sig för att han ska spela sitt förbannade GTA IV. Att ett spel kan vara så jävla kul de fattar jag då inte.. Men men, man är väl trög eller nå. Vad vet jag ?
Ikväll har jag inte gjort mycket, bara varit hemma, Jonte har sålt mercan också så nu har han bara den rosa "pärlan" kvar fast den ligger dock ute på traderamotor så förhoppningsvis blir den också såld snart. Men skulle tro att den kommer vara lite svårsåld.
Imorgon är det fredag och det innebär att det är den kvällen då man luciavakar. Men jag vet då inte längre om jag ska göra det, vill som göra de men de händer ju ingenting nånstans och man har ingenstans att vara heller så de skiter sig nog. Ajja, de är ju inte hela världen.
Sen är det mycket annat också som jag måste göra imorn som till exempel:
♦ Skriva på alla julklappar
♦ Läsa min bok och skriva läslogg
♦ Städa rummet
♦ Renbädda sängen
♦ Köpa en present till Martin om jag har råd
♦ Göra klart BKF arbetet
och säkert en massa mer saker som jag inte kommer på.

Åh, hittade en skitsnygg klänning på tradera, en halterneck klänning för bara 145 kr, men som sagt, jag hade inte råd.. Fy fan vad mina pengar har börjat försvinnaa, nyss hade jag 5000 kr och nu har jag 75 kr.. Huvva, vad gör jag med alla pengar, måste nog börja tänka lite mer på vad jag handlar så att man kan vara lite ekonomisk.

Jag börjar fundera, kanske är man trots allt paranoid. Det beror nog på alla gånger som man har blivit sviken av människor i sin närhet. Och jag vet, alla är inte likadana, men det blir automatiskt att man drar alla över ett sträck och går och är misstänksam hela tiden. Kanske för att man är beredd på att saker och ting ska hända bara för att man är rädd för de. Ingen vill bli sviken, men när man har blivit det nog många gånger så tror man inte längre att det finns någon som man kan lita på, vad dom än säger och hur mycket dom än lovar så tror man att dom ljuger. Sjukt men sant..

nåja, nu ska jag ta och sova tror jag.. Godnatt allihopa!!
Älskar dig sötnos, över allting annat!
Tisdag 9/12' Snart Julafton :)

Nu sitter jag och har lektion, Utveckling, Livsvillkor och Socialisation, skriver om homosexualitet och om det är rätt att dom ska få adoptera. Själv tycker jag nog inte det, eller det är klart, dom är garanterat precis likadana som vanliga heterosexuella människor, snälla och så vidare, men barnet som dom adopterar, ja alla vet nog hur det skulle bli med barnet. Det skulle bli utsatt och mobbad i skolan och inte alls få ett bra liv som undgom. Okej, det borde inte vara så att barnet ska bli utsatt när det inte är den som är homo. Men tyvärr är det så .. Så enligt mig borde inte homosexuella få adoptera..

Tisdag idag, kallt och mörkt ute. Känns inte som någon rolig dag, man får väl inte annat än att hoppas att den blir bra i alla fall. Eller dålig kan den ju inte bli, jonte är ju hemma så :) vad man skulle ha gjort idag vet jag inte. Kanske bara vara hemma och ta de lungt. Borde egentligen städa, för det ser förjävligt ut i mitt rum, men om jag har orken till de, det vet jag inte.

Åh, varför ska man ha så lite pengar, är så mycket jag vill ha, nya kläder och andra småsaker. Sen har jag ju inte köpt julklappar klart än, känns inte alls bra dehär :) nåja, det löser sig väl, kanske har man en underbar mamma som kan sponsra en med lite pengar ?

Visst, jag bryr mig om dig. Du har trots allt varit en av mina bästa vänner.
Men när du inte lyssnar på ens förslag, när du inte gör något åt situationen,
finns det inte mycket mer man kan göra.
Vet att du vill ha hjälp och visst skulle folk lägga ner all sin tid åt dig, då skulle allt lösa sig.
Men så fungerar inte livet, man måste ta itu med sig själv i första tagen, sedan dom närmaste.
Hoppas att du en vacker dag, som förhoppningsvis är snart, kommer till insikt,
Kommer till insikt och slutar umgås med några av dina nuvarande vänner.
Då kommer allting att bli mycket bättre.
Tro mig, jag har varit precis på samma spår där du är nu ...


Vissa ger en ett gott skratt som förlänger ens liv
Vissa ger en goda råd så man hamnar på rätt väg
Andra bara finns där och behandlar en väl
Medans du är den pusselbit jag saknat i alla dessa år!

Älskar dig Jonathan


Andra advent 7/12

Igår var en riktigt trevligt kväll. Var som sagt hos Kristin och åt middag, tacos blev det :) Sen såg vi på stjärnor på is med hennes småsyskon och käkade chips och dipp :) sen gick dom och lade sig och vi fortsatte att se på tv, eller vi såg på morden i midsumer. Jäklar vad det är bra :) Men Jim tyckte att de sög och Jonte verkade också tycka att det var dåligt för han somnade då liggandes bakom mig :) haha! Sen drack vi lite glögg och surrade på .. Tog oss sen en promenad efter nystrandsvägen.. Väl hemma hos Kristin igen så var det dags att fara hem för klockan var ändå 1 :)
Och trött var man när man kom hem, men ändå blev det inte att man somnade förns 3 nån gång men inte för jonte, han var vaken till halv 6 för han satt och spela sitt jävla GTA IV ..

Idag har vi sovit till klockan 2 men steg dock inte upp förns 3, blev ingen frukost eftersom att det var palt till middag och det vill man ju äta mycke av :) Annars har vi inte gjort mycket idag, pluggat typ, nu sitter då han och pappa och pluggar någonting uti tunga fordon tror jag eller något sånt ..

Imorn vet jag då inte vad som händer, troligtvis inte mycket alls, befinna sig på skolan och sen säkert bara vara hemma och ta det lungt :)
Till helgen är det ju lucia och då blir det nog att luciavaka, men vars hur och när vet jag då inte. Men någonting hittar man väl på :) Men vem man ska vara det vet jag då inte heller, men det löser sig nog också förhoppningsvis.

Nåja, nu ska jag gå och se hur de gör för hajn och plugga :)
Hejdå =)
trevlig andra advent förresten, haha!


Middag Hos Kristin :) 6/12'

Nu var det lördag igen.. ligger just nu i sängen och tar de bara lungt, är lite trött efter dagens "utflykt". Jag, Jonte, Jim och Johannas Jim var ute och körde skoter idag. Kul var det, men dock så kör ju aldrig någon kille så försiktigt och det gäller även Jonathan Lundgren, så man var lite rädd titt som tätt när man satt där bak, men nu är man ju hemma iaf med livet i behåll så :)

Ikväll så är jag, jonte och jim bjudna på middag hos Kristin :) tacos blir det och det låter himla gott de, har bara ätit frukost idag så är himla hungrig ;> blir väl att vara där hela kvällen också gissar jag, men vi får väl se vars de slutar!

Ja ibland börjar jag fundera hur fan folk är funtade. såg nyss en film på existenz.se om en karl som satte sig på en glasburk, eller han förde in den i rövhålet hela burken,  och sen när han lutade sig bakåt så "sprängdes" hela bruken, alltså, allt glas fastnade i hans rövhål, och det bara rann glas och så stod han där och och grävde ut glas skärvor ur röven. Alltså hur fan kan man vara så dum så man stoppar upp ett föremål av glas i röven, det säger väl sig själv att det kommer gå sönder.. Huvva!!

Ja det sista jag skulle säga till dig det är då grattis, synd bara att du klarade det tillslut.. du är inte värd det.

Älskar min Jonathan


Julen närmar sig med stormsteg :) 5/12

ikväll blir det inte till att skriva något långt inlägg.. bara några få rader. men lite kortfattat om denna vecka så har den gått otroligt fort, trots att jag har varit i skolan och så vidare. var i onsdags upp till vidsel också för att gratta Jontes mamma som fyllde år, bjöds på lite fika och så surrade vi på lite..
Och ikväll har vi inte gjort så mycket, jim kom förbi så han har varit med oss ikväll, vi har sett en film som handlade om en tjej som aldrig hade fått en orgasm trots att hon hade haft sex över 1500 gånger, för hon hade nämligen räknat varje gång hon och hennes man hande haft sex.. nåja, filmen gick väl att se men det var väl ingen höjdare precis:)
Jo, hade tänkt lägga upp en bild på mig och en på johanna så får ni se hur det blev i våra hår ;> gick ju som sagt inte att ladda upp några bilder sist jag skrev.

Men nu ska jag ta och krypa ner i sängen och se om jag får med mig min datanörd till pojkvän :) han har fått sitt GTA 4 idag så nu nöter han för fullt.. jase jase :)
men här kommer bilderna i alla fall :)


Vinter och minusgrader! 2/12

ligger nu bara hemma. sjukanmälde mig idag på grund av att jag inte hade orken att fara på skolan .. och det var då grymt skönt att slippa göra det också! nu kan man ligga hemma i lugn och ro och göra lite skolarbete. känns faktiskt mycke roligare att göra sånt hemma på dagarna än att vara på skolan och göra det, tror att jag fåt mer gjort då också av nån anlednig.

igår var det måndag och efter skolan for jag upp till johanna.. jag färgade hennes hår och hon färgade mitt hår.. haha, ingen av oss fick det som vi hade tänkt oss/ ville ha det.. men johanna vart då fin i alla fall trots att hennes mörkröda hårfärg blev typ rosa/lila och mitt ljusbruna blev då nå orange guld aktigt, inte alls fint. men får väl leva med det ett tag och så färga de en annan brunfärg senare. dock så har jag svart slingor och svart underhår så med de ser de då lite bättre ut iaf :) haha!

idag händer det nog inte så mycke, ligga hemma och göra nå skolarbete och senare i eftermiddag så kommer min älskling hem :)

Dom jag har hunnit köpa klart julklappar till:
Hilda, Gunnar, Lisa, Martin, Hugo, Kristin och Johanna :)
Så nu har jag bara kvar att köpa till:
Jonte, Mamma, Robin och så till 3 av mina 4 syskon.

Måste fara till stan nån dag och handla resten färdigt, men kristin den jäkeln vill ju inte följa.. men men ;>

Nyår, ja vad händer då för alla?
Själv har jag då ingen aning om vad fasen man skulle ha gjort. Kanske blir det bara att vara hemma eller så upp till kåbban om inte nå annat förslag dyker upp :)

Tyvärr så går det inte att ladda upp nå bilder sen igår men det kommer nog senare :)

RSS 2.0