one more time

jase, nu är de söndag och hela helgen har redan varit .. känns då som att man har gått skola iaf för jag har då inte gjort någonting vettit, eller rättare sagt, jag har väl typ inte gjort nå! jobbat och igår var jag ju faktikst med snygg johanna <3 satte i lite löshår på hon och sen gjorde jag en frisyr på hon och hon en på mig ;D vi satt och snacka om allt folk som har förfallit i denna by och så .. de är fan hemskt hur många har gått och blivit, jag ska inte säga alla, för riktigt alla är det ju inte. men väldigt väldigt många ... jag skämms fakitkst för att hälsa på en av mina föredetta vänner, jag vill inte att någon ska veta att jag känner hon/han. så mycket har hon/han förfallit så det är nästan sjukt ..

nåja, jag har ju min bästa vän iaf ! och hon har inte förfallit någonting alls :) hon är precis perfekt! en såndär vän som du kan säga precis allting till och samtidigt veta att inte alla andra får veta de då. jag älskar min johanna! <3jag är inte döv

ååh, jag är bara så jävla less allting och alla och deras förbannade skit snack! tänk att aldrig nån ska kunna hålla käften om sånt som inte är sant, sen trodde jag mest att det bara var älvsbybor som var sådana, men tydligen inte,, tydligen är dom likadana i boden .. och vafan ska du (han) som jävlat inte vet någonting och som inte känner mig heller säga nått ? och sen att det inte går att vara ärlig när man fråga. varför inte bara vara ärlig och säga, jo de sa jag! men de är ju jävlat alla för fega för.

och du då. du som lossas vara min vän, jag är så jävla less dig och ditt snack, du går dag ut och dag in och inners inne hatar mig och snackar skit om mig, men sen när vi träffas, då är du så äckligt trevligt så de är ju sjukt. och varför ska du snoka i mitt liv och mina privata saker ? de har inte du med att göra, för du tillhör inte mitt liv på det sättet. vad är du för någon kompis egentligen ? vänner, ska inte dom vara ärliga mot varandra och åtminstonde inte gå och snacka skit om varandra 24/7 ? men du verkar ju tycka att det ska vara så ..

men en sak är då säker, att ger du skit kan du ge sig fan på att du får tillbaka minst lika mycket !

och sen, varför får jag skit för allting som har med era pojkvänner att göra ? det är dom som inte är ärliga mot er och inte jag. och sen så är inte jag nån himla skvällerkärring som går och säger minsta lilla sak till er som era pojkvänner säger och gör, för det skulle ni aldrig göra för mig, så varför ska jag då göra det mot er ? och sen så är man tillsammans så ska det inte finnas hemligheter i förhållandet, men de är ju för fan de enda som finns i era förhållanden, och särsklit i ditt. tänk om du bara visste allt, men jag har inte tänkt säga nånting, för ger man skit, så får man tillbaka ..

hellre ärliga fiender än falska vänner !
- men tyvärr är det ju nästan det enda man har, jag har en vän som jag riktigt litar på och tycker om så förbannat mycket, och hon heter johanna! <3varför hata en person, när man inte vet ?

nu är de söndag och som alla andra söndagar så händer de inte så värst mycke, tar de mest lungt och bara är hemma åså .. igår var jag med hanna, emelie och alle, vi for till koper där han satt med nån smålänning och drack, sen vart emelie och alle lite för fulla så vi skicka hem dom och då for jag, hanna och koper på kvartersfesten som var uti kopers föräldrar. sen efter de for vi till mig, käka lite mat satt ch surra litegrann och sen ut på byn igen, där de naturligtvis var dött .. man hade väl inte kunnat förvänta sig annat eller ? sen kom jag hem kring halv 4 typ. och sov till klockan 1 imorse :) skönt var de. och nu sitter man här och gör ingenting, mamma och pappa kom nyss hem så nu är man inte själv nå mer .

tycker synd om dig, du blir anklagad för saker jag inte tror på att du har gjort, och du blir anklagad för det mer än en gång.. vad tjänar dom på att ljuga om det. jävlat ingenting, dom får dig bara att visas som en dålig person. du precis som alla andra har något dåligt inom dig, men att du skulle ha gjort det alla säger du gjort. nä vet du, jag tror inte på det, inte ett skit längre, inte förns jag får det bevisat på något sätt, då först tror jag på det. och jag hoppas för din skull att det aldrig kommer fram några sådana bevis, för jag vill inte tro att du är en sån, att du skulle kunna göra nått sånt ..


JAG TYCKER OM MIN JOHANNA JÄTTE MYCKE! <3


Om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm

Fredag idag då och trots att det är helg så vet man ändå inte vad man ska göra. antingen ska väl alla vara fulla eller så bara vara tråkiga och vara hemma och inte göra någonting..
Men men, kanske är de också så att dom som är hemma har börjat få tillbaka några hjärnceller tills killnad från alla andra alkisar som bara super ? kanske, kanske inte.


Undra om man skulle ta och skriva ett litet mess till dig idag, bara kort och inget särsklit, men bara så att du vet att du faktiskt har någon på din sida, eller som iaf inte tror sten hårt på hon dendär andra,
för det kan ju kanske vara skönt att veta !?

ensam hemma nu hela helgen, men för det så blir det nog en lugn helg, känns gode behövligt,
men man ska väl inte säga för mycket heller, då är det väl bara nån som blir besviken på en eller så ..
om du nu inte har nå att göra ikväll så kan du ju slå en pling eller så :)Love's like a runway but which one do I love more?

nu är det semester, fy fan vad skönt! kan göra precis vad man vill och känner för :) så igår var jag med ponte, linus, simon, matte och jim och fiskade i älvsbyn uti tvärån, eller jag och linus fiska int nå men de gjorde dom andra. jim fick en riktigt stor abborre eller hur de då stavas. men jag vet inte riktigt vad vi gjorde med den men .. sen for vi ner på byn och delade på oss. simon och jim for någest och jag, linus och pontus for till ponte och sen till ullis och sen ut på byn :) sen vart det hemfärd för att sova. och idag har jag bara varit barnvakt, men nu är man barnfri. blir nog att fiska med mamma och pappa ikväll, men de kändes inte så värst lockande måste jag säga, men men ..

ja ibland börjar jag fundera på vem man egentligen ska tro på ? en alkis eller en annan ? känns som lite tråkigt att jag har tappat en av mina bättre vänner för dedär, och sen om det nu inte är sant så är det ju riktigt hemskt, varför har man då ställt sig på fel sida ? är man verkligen så blind ? ja man kankse är de, vad vet jag. för det är inte jag som vet hur sanningen verkligen är. men jag skulle väldigt gärna vilja veta. men mycket tyder dock på att jag har trott på det falska, nu när jag börjar fundera och riktigt tänka efter så börjar jag tveka på dig, för jag tror mest att du bara vill ha uppmärksamhet och att det är därför som du har ljugit om dedär. men om det nu skulle vara så, ja då är du ju riktigt jävla störd!! hoppas för din skull att du har talat sanning, annars kommer du ligga gode risigt till den dagen som den verkliga sanningen kommer fram. eller ska jag egentligen hoppas ? ja, jag vet då inte längre ..


RSS 2.0