äntligen ledig!

Nu är de lördag och äntligen är man ledig :) har ju gått skola sen i mångads till igår och efter skolan igår var de bara fara och jobba till klockan 6 och idag var de bara stiga upp halv 9 på morron för att sen fara på gårdings och jobba. känns väl inte så kul att jobba egentligen, men man får ju som sagt pengar och de är ju de som räknas. känns lite surt att man vet att man ska jobba varje lördag fram till vecka 31 och nu är de vecka 17 och många många mer dagar och veckor också förståss men.

Ja igår vart de så att jag for till david och linda där de var en massa folk som söp, som vanligt då i denhär byn. Sen vart de så att vi drog till klövern och sen ner på byn, väl nere på byn vart de så att vi for till pite, jag, malin, linda, duw, agge och hanna. vi for och åt på sunes och sen kom olla också dit sen for vi tillbaks ner på byn ;)

ja man börjar ju faktiskt undra hur de är ställt med endel människor, vissa beter sig som att dom inte har några ögon och inte några öron heller för den delen. tänk att de ska vara så svårt, de är rätt uppenbart för alla andra hur de är, men tydligen inte för dig. tycker du ska ta och tänka efter gode rejält innan du inleder någonting allt för mycke. för de är nog inte så som de egentligen borde vara, tyvärr. men de är faktiskt så..

sen kan man ju fundera om vissa andra har någon hjärna, man kan väl faktiskt tänka lite. spelar ingen roll om du är fullast på stället eller inte, för man kan faktiskt inte göra precis vad man vill. om man har de som du har de så kan man inte bete sig hur som helst. men jaa, vi vet väl alla i denna by att du är som du är..

lördag idag och får se vad som händer ikväll :) nyktert blir de nog skulle jag tro. känner mig inte så peppad på att supa. sen ska man provsminka sig snart, har lånat hem smink från gårdings så får se om man lyckas sminka så de ser ut för nå :)


image3


shit vad gulligt att du skjutsar omkring på 3 blondiner
du har sjunkt gode mycke i mina ögon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0