äntligen ledig!

Nu är de lördag och äntligen är man ledig :) har ju gått skola sen i mångads till igår och efter skolan igår var de bara fara och jobba till klockan 6 och idag var de bara stiga upp halv 9 på morron för att sen fara på gårdings och jobba. känns väl inte så kul att jobba egentligen, men man får ju som sagt pengar och de är ju de som räknas. känns lite surt att man vet att man ska jobba varje lördag fram till vecka 31 och nu är de vecka 17 och många många mer dagar och veckor också förståss men.

Ja igår vart de så att jag for till david och linda där de var en massa folk som söp, som vanligt då i denhär byn. Sen vart de så att vi drog till klövern och sen ner på byn, väl nere på byn vart de så att vi for till pite, jag, malin, linda, duw, agge och hanna. vi for och åt på sunes och sen kom olla också dit sen for vi tillbaks ner på byn ;)

ja man börjar ju faktiskt undra hur de är ställt med endel människor, vissa beter sig som att dom inte har några ögon och inte några öron heller för den delen. tänk att de ska vara så svårt, de är rätt uppenbart för alla andra hur de är, men tydligen inte för dig. tycker du ska ta och tänka efter gode rejält innan du inleder någonting allt för mycke. för de är nog inte så som de egentligen borde vara, tyvärr. men de är faktiskt så..

sen kan man ju fundera om vissa andra har någon hjärna, man kan väl faktiskt tänka lite. spelar ingen roll om du är fullast på stället eller inte, för man kan faktiskt inte göra precis vad man vill. om man har de som du har de så kan man inte bete sig hur som helst. men jaa, vi vet väl alla i denna by att du är som du är..

lördag idag och får se vad som händer ikväll :) nyktert blir de nog skulle jag tro. känner mig inte så peppad på att supa. sen ska man provsminka sig snart, har lånat hem smink från gårdings så får se om man lyckas sminka så de ser ut för nå :)


image3


shit vad gulligt att du skjutsar omkring på 3 blondiner
du har sjunkt gode mycke i mina ögon

Bara lite solsken

äntilgen så var de helg ingen. inge skola och ingenting man behöver känna att man egentligen måste göra, typ läxor.. nu är de bara att slappa och göra precis vad man vill, särsklit nu när mamma och pappa är borta hela långa helgen! såjävulskt skönt, inget tjat om att man ska komma hem när klockan är typ 2, nu är de bara vara borta hur länge man känner för de :)

just nu gör jag inte så mycke, sitter bara här och väntar in kvällen :) följde emelie för nått tag sen när hon handla lite gott till mig .. jaja, får väl se hur de blir ikväll och vad som riktigt händer ;) men mest troligt blir de att vara med emelie och leo iaf, och säkert nån annan också :)

image2"jag går hemma på fäbon å väntar, och jag har kvar mina känslor för dig!" haha ;D

efter drygt en vecka

Kom hem för bara ett litet tag sen. Har varit med Johanna ikväll, äntligen!! Den jäkeln har ju legat i magsjuka och allt elände, så de har inte blivit att vara med hon på drygt en vecka ;/
Hände väl inte allt för mycket ute på byn, tuta åt en massa folk och skratta litegrann som vanligt :) En glass köpte vi också, himla god var den. Sen vart de väl också att snacka endel skit om allt folk här på byn.. Som vanligt, gode tragiskt, men sant!

Får se vad som händer ihelgen, verkar då som att alla ska supa så ... :)

Jaja, nu ska jag gå och ta mig en dusch :)

/ welin!

Mycke snack och lite verkstad

Folk snackar gode mycke och har sina idéer och åsikter, men jag tycker att de händer lite med vad dom säger!
Klart att det är lättare att snacka än att göra saker, men man kanske ska tänka lite i alla fall innan man öppnar käften.
Fast man slutar ju heller aldrig att förvånas. Folk knullar och håller på som vilda djur, trots att dom har en pojk/flickvän. Jag tycker faktiskt att man borde tänka lite innan man gör nå. Och om det nu är så att man inte är kär i personen i fråga, kanske det är på tiden att man gör slut då...

När ska denhär jävla snön försvinna?
Jag trodde att den var påväg bort förra veckan,
Men jag hade tydligen gode så fel, jag vill ju ha sommar nu. Tycker snön kan förvinna nu, och aldrig mer komma tillbaka! För jag klarar mig så himla bra utan den :)


Att du orkar bry dig uti allt!? eller bry dig och bry dig, men att du tar så himla illa upp så fort de är nå.
Sen har du ju faktiskt ingenting att vara sur över. Tycker då varken jag eller någon annan i fråga.
Men du är nog lite speciell, eller det måste du vara. Sen stämmer ju inte det du säger heller, för som du upplever det, så är det inte. Vi är inte alls "självupptagna" och jag tycker då att vi är fullt sociala. Men men ...

image1

RSS 2.0