Det ska bli ett sant nöje att döda dig 27/11

Kan väl skriva några rader då så att ni har något att läsa :)
Torsdagkväll nu då.. händer inte mycket alls, ligger i sängen och funderar snart på att lägga mig för kvällen, men kanske inte riktigt än. har skrivit klart om grupprocessen ikväll och så funderar jag på att snart läsa lite ur min svenka bok också som handlar om Magdalena Graaf, det ska bli ett sant nöje att döda dig, faktiskt riktigt bra bok. Den borde du läsa tycker jag!
Nåja, vad händer och fötter nu för tiden då ? ja vad ska man säga, vett inte så mycket, tar det bara lungt nu för tiden. Känner mig faktiskt riktigt duktig, har varit nykter nu sen halloween och gången före det var bartömningen på kac. Sen blir de ju att sluta röka efter nyår också.. ännu bättre :)
Annars är det inte mycket som föregår, är med jonte mesta tiden och så på skolan då såklart och som alltid förut också en hel del surr med johanna i telefon :) haha!
Vad som händer till helgen har jag då ingen aning om, blir nog inte att göra så mycket. Mamma och pappa ska då bort imorgon på kommunalfest så det blir lungt hemma hela kvällen :)
Till veckan blir det nog att fara till stan med kristin någon dag och handla lite julklappar och lite annat smått och gott ..

Åh vad jag längtar till julafton, all den goda maten och så julklapparna såklart och att få träffa alla syskon och syskon barn som man inte träffar så ofta nu för tiden.. Tror vi blir kring 20 pers här hemma på julafton. Gode mycket folk, men alltid lika trevligt :) Snart har jag handlat klart alla julklappar faktiskt bara nån kvar till mamma, Jonte, Johanna, Kristin och så mitt syskonbarn Robin .. men jag vet ju vad jag ska köpa till dom så det blir ju inte så svårt.

På söndag eller tidigare blir det nog att storstäda här i mitt lilla rum och plocka fram lite julgrejjer, inte mycket, men litegrann i alla fall så att man ändå fattar att det är jul :) och så är det ju som mysigt också med lite tomtar och sånt .. Och så är det ju faktiskt första advent på söndag så då passar det ju som bra att plocka fram lite sånna saker.




Nåja, nu ska jag läsa lite ur min bok och sen kanske se nån film med hajna för att sen sova :)

Hejsvejs! ^^


Lite att göra! 21/11

Lite tidsfördriv :) Ta fram telefonen och så låter du telefonboken att bläddra, stanna sedan och skriv sedan in det namnet som det hamnade på.

Visste du att Emelie är kär i mig, fast jag är kär i Nolan.
Och en dag när Tremänningen och jag var på promenad så försökte Alle våldta oss båda!
Då ringde jag Daelle och han kom direkt. Igår när jag duschade så ringde Hanna Lundquist på min dörr och ville att hon och jag skulle leka med dockor, men jag kunde inte för
jag skulle ha sex med Mytomanen om två minuter. Förra veckan när jag dammsög mitt rum
så låg Chester under min säng och strulade med Gårdings Anna.
Nu orkar jag inte berätta mer för jag och Joel ska leka indianer.

All that you want! 21/11

Igår var man duktig, då städade vi hela mitt rum från golvet till taket i princip.
Även jonte var duktig och städade :)
Skulle nog ha bordat damsuga också, men det får bli någon annan dag.
Kände mig inte så peppad på det efter att ha renbäddat sängen, städat skrivbordet, tvättat kläder, hängt upp kläder, städa lite i min garderob, vikt jontes kläder och lagt dom i garderoben.
Sen efter att vi städat for vi ut en sväng och plockade upp Kristin :) var med hon ett tag och sen for vi hem..
Pysslade på lite med våra datorer, men det gick inge vidare så det slutade med att båda stängdes av i ilskan. haha

Idag är det fredag och det betyder att efter skolan så är det helg. Känns himla skönt, fast det blir ju tyvärr ingen sovmorron imorn, för man jobbar då, tyävrr . Eller man ska väl inte klaga, man får ju pengar för det :)
Senare ikväll blir det för oss att fara till Kristin och vara med hon. Känns grymt kul, var så längesen jag var med hon. Och hon är ju trots allt min kusin så man måste ju hålla banden samman. Dom har väl hållt på att glida isär ibland, men dom har alltid hittat tillbaka :)

Jag hoppas att du som är min bästa kompis, törs säga till mig om det är något.
Det kan tas dålig men det kan också tas bra.
Tänke bara säga det så att du vet!

jAg ÄlSkAr DiG!

Tisdag och plusgrader 18/11

 Tisdag idag och nu var man på skolan åter igen. sitter just nu bara i ett klassrum och gör ingenting, egentligen skulle vi ha haft idrott nu men då var våran lärare sjuk så det blev ingenting. så då hade man alltså kunna ha sovmorron idag men icket, nog sitter man på skolan och drygar. är ju kanske inte så stor idé att fara hem nu och måste tbx på bara nån minut då.

... Just nu sitter jag och tittar på yohanna när hon luktar på en cigarill, alltså, jag har inte så mycket att göra med andra ord, funderar på att snart ringa till johanna, men vi får se, kanske kommer nå annat kul ivägen .

Igår var ju som sagt jag och jonte i luleå och handla julklappar så nu har man snart handlat färdigt, har handlat till alla barn nu förutom robin och så har jag kvar att handla till mamma, pappa, johanna, kirre och mina 4 syskon..

Åh vad jag längtar till julafton, all god mat och alla julklappar man får :) men nu är ju julen snart här, är ju faktiskt inte så himla länge kvar!



                                                                      

Älskar dig Jonathan Lundgren!

var inte rädd för att säga vad du tycker och tänker, ingen tar illa upp sålänge det sägs på rätt sätt!

efter en extra lång helg! 17/11

jaha nu var det måndag och har varit ledig även idag. skolan hade ju öppet hus i lördags men själv så var man ju inte där för då var jag ledig, för själv så jobba man ju. inte så särsklit kul det heller, men då får man ju pengar iaf, och de känns ju åtminstonde bra :)
så, vad har jag gjort ihelgen då ?
i fredags var jag hos jim och johanna en sväng, satt där och surrade med hon och sen kom jonte och hämtade mig och så for vi hem och sov :)
lördan så jobbade jag ju som sagt, efter det for jag hem och hjälpte min pojkvän att lacka hans bil, eller rättare sagt så var det bara jag som lackade den för han höll på att montera dit eftraljusen som nu sitter på sin plats.
senare på kvällen for vi och såg på bio med jim, kirre,  matte, joel, linus och simon e :) sen for vi hem, städade i garaget litegrann, och målade klart det sista på bilen, igår blev det inte alls nå mkt gjort, sov väl till ungefär kl 3, steg då upp, då kom linus och joel förbi. sen kom lillper och jim också, vi tillbringade nog hela kvällen åt att sitta i garaget och vara sociala med jonte medans han höll på uti sin rackelbil.
och idag har och jonte varit i lule hela dagen och handlat julklappar eller rättare sagt så har jag handlat julklappar och han har väl mest bara följt med och varit söt :)
nu är vi då hemma igen, ska väl snart gå och lägga oss, eller jag ska då göra det iaf, vad hajn ska göra det vet jag inte riktigt ..

men men .. skriver inte så ofta här längre så du kan nog få vänta till nästa gång, eller så får du väl påminna mig :)
sådär idah, nu har du ett nytt inlägg att läsa ;> haha


w302 säljes 13/11

Jaha, nu sitter man på skolan och har kommunikation. inte alls kul, vi håller tydligen på med nån grupp process, men vad de är vet jag då inte . tur att man har bra koll när det gäller skolan och i övrigt också för den delen. haha! slutar inte förns 20 över 4 idag, känns inte kul alls. hela dagen försvinner ju känns de som, man hinner ju inte göra nå förutom att vara i skolan, tråkigt men sant. Har nyss haft lunch, käkade korv och mos som inte alls var särsklit gott. sen kom min jonte och linus förbi en sväng och sa hej :)

igår slutade jag tidigt, redan kl 11, grymt härligt. For då hem och städade och donade lite sen for jag ut. Kring 5 skulle jonte skjutsa upp linus till vidsel så då vart de så att jag följde, somnade dock i bilen för var grymt trött och sen vart det en tidig kväll också somnade kring 10 tror jag :)

JO FÖRRESTEN!
Är de kanske nån som vill köpa min mobil ?
endast haft den i lite drygt en vecka
säljer den på grund av att jag inte är nöjd eftersom att den inte alls var som min gamla telefon,
inget fel alls på den. Funkar bra och bra ljud i den!
Det är en walkman telefon (W302)
Det är också en 2 megapixels kamera men dock ingen blixt.
Nypris 1595 kr
Säljes för 1300 kr
headset och kabel till datorn medföljer
kvitto och garantin finns också kvar.
Ring eller maila om du vill veta något mer. 076-8054128





Torsdag 6/11' more than a feeling!

jahapp, då var det torsdag och snart helg igen, tycker att veckorna går så himla fort trots att man inte gör nå särsklit.. mest är man väl bara i skolan och drygar och sen kommer man hem och gör inte så mycke, är med jonte. Och läxor verkar vi då få hela jävla tiden, och dum nog är man och inte gör dom, så jag får ju helt enkelt skylla mig själv att jag får ig på princip varenda prov..

ikväll har jag då inte gjort mycka alls, slutade inte skolan heller förns 20 över 4, då bar de av hemåt, väl hemma la vi oss och sov och sen var det mat :) efter de la jag mig och sov igen medans hajn satt vid datorn och gjorde ja, jag vet inte vad .. sen vart man väckt av att någon hällde vatten i öran på en :s haha! och sen for vi upp till tväråsel och hämtade lillper och sen ner på byn och sladda å höll på och nu är vi hemma igen :) är jävligt trött så jag funderar på att snart krypa ner i sängen ;> fast det lär väl bli en sen kväll ikväll med trots att jag försöker lägga mig och sova tidigt :)

ja, de är konstigt hur endel männiksor tänker och resonerar. varför försvara människor som inte är värda att ta i försvar och varför lossas hata nån som jag vet att den egentligen inte gör .. ja nån gång kanske jag förstår mig på de me.

älskar dig!

Söndag 2/11

ja nu var de söndag och ett gode tag sen man skrev i denhär bloggen. känns inte som att jag har haft så mycket att skriva om. men hur som helst så har de då varit lov nu i en vecka och en helg, himla skönt trots att jag inte gjort så mycket, mest tagit det lungt och umgåts med min pojkvän och mina kompisar :) varit en sväng till skelefteå för att hämta nå bildelar. Har också varit i boden 2 ggr och i piteå en gång med johanna :) så lite har man ändå färdats runt :) och igår var det halloween, då var man utklädd till djävul och johanna var utklädd till ett troll, världens gulligaste troll också! ;> Var hos johanna från typ 11 igår, vi sminka oss och sånt färga mitt hår också. Sen kom jonte och jim hem från skroten så då kom dom upp till nystrand, men min pojkvän hade nog inte så mycket ro i kroppen så han for nog lika fort hem till mig och la sig och sov till klockan 4 när han, jag, jim, johanna, sandra och niklas for på ä-p för att äta middag . Sen for vi hem till sandra och niklas och satt där och hade det trevligt och drack, sen kom det mer och mer folk . Sen for vi till koper och sen till johanna magnusson medans alla andra for på tresco nog för att jonte också for dit efter ett tag . så då stannade jag kvar hos johanna och var med hon och lite annat folk :) himla trevligt. sen kring 2 for vi hem och la oss. fast dock hade jag en pojkvän som inte mådde allt för bra och inte riktigt var så att gå ordentligt. men jag var då så ta han till sängen där han somnade på en gång :) och idag har vi sovit till typ kl 5 och sen bara slöat, fast vi var faktiskt nyss ut och gå till byn, hör och häpna :) for förbi johanna m och hämtade hajnas jacka och så var vi på konsum och handlade lite smått och gott och nu är vi hemma igen. ska nog plugga lite på engelskan och sen lägga mig i sängen :)

jo, förresten, bilder från halloween finns på min pixbox :) http://welin.pixbox.se


- elin johansson!

RSS 2.0